1. BrizVarna.bg
  2. Новини от Бриз
  3. Представям ви най-новият луксозен проект...

Представям ви най-новият луксозен проект в Бриз!

Синан Ахмедив - Invest Time Публикувано: 19 май 2021 Обновено: 19 декември 2021 5 мин. време за четене 673 Преглеждания

Така трябва да започне тази статия…

Намира се на границата между Бриз и емблематичният квартал Чайка, в подножието на Парк-Паметника на Съветската дружба. Тук се изгражда сграда състояща се от 17 надземни етажа с обща разгърната площ от почти 20 000 кв.м.

На първите два етажа са разположени търговски помещения, които ще направят района още по-благоустроен. Петнадесетте жилищни етажа помещават в себе си различни по вид апартаменти, задоволяващи и най-претенциозните клиенти.

Различните по вид едностайни, двустайни, тристайни и четиристайни жилища се отличават със своята практичност, просторни помещения и благоприятно изложение, а големите прозорци пропускат много светлина и придават допълнително чувство за простор.

Съчетанието на морската панорама, градската среда и вечнозеленият парк е рядко срещана комбинация. Изборът на това, какво искате да виждате зад прозорците и изцяло ваш.

Цялата сграда е във формата на дъга и това съвсем не е случайно. Проектирана е по този начин, следвайки изцяло траекторията на слънцето, за да може всяка една стая да е максимално осветена дори и в най-мразовитите и облачни дни.

 Строежът на сградата се изпълнява с възможно най-високият клас материали, които можете да намерите на пазара. Обслужващите асансьори са високоскоростни и безшумни от водеща световна марка.

Окачената фасада ще придаде една изключително модерна и съвременна визия, която освен красива, ще бъде и високо енергийно-ефективна. На ваше разположение и за вашето удобство е изграден широк подземен паркинг на две нива с топла връзка към общите части на сградата.

За любителите на колоезденето ще се изградят и места за велосипеди. Инвеститорът и изпълнител на обекта е фирма с дългогодишен стаж в сферата на строителството на многофамилни жилищни сгради.

Освен, че зад гърба си има десетки реализирани обекти, разполага и със солиден стаж в изпълнението на големи инфраструктурни проекти.

Стратегическото място тук ще ви даде всичко, от което съвременният градски човек се нуждае.


 Казано накратко, ако искате да притежавате дом, който да е снабден с редица удобства и прекрасна панорама, дом отличаващ се със своето качество и визия – това е вашето място.

БризВарна работи за Вас! 

Публикувано в: Новини от Бриз, За купувачи


Синан Ахмедов - брокер недвижими имоти в Invest Time

Синан Ахмедов е брокер на недвижими имоти в Агенция за недвижими имоти Invest Time - Варна. Синан живее в картал Бриз и води този блог, за да запознае по-добре текущите и бъдещи жители на квартала с...

Представям ви най-новият луксозен проект в Бриз!

Искаш ли да ти звънна?

Мога да ти се обадя и да те консултирам безплатно за недвижимите имоти в кв. Бриз. Остави номера си или звъни на:   0895 574 389