Научете повече за мен и за моя блог, собствен бизнес в недвижимите имоти

Уважаеми приятели, казвам се Синан Ахмедов от агенция за недвижими имоти Инвест Тайм - Вашият личен брокер. Чрез професията си през последните 3 години, успях да продам всякакъв тип апартаменти, къщи, парцели и бизнес имоти!

Смятам, че мога да ви бъда полезен с множество практични съвети, придобити и затвърдени през времето си на практика. Преди да започна работа като професионален брокер, в различните периоди от живота си ми се наложи да съм наемодател, наемател, продавач и купувач! Ето защо ви уверявам, че всеки съвет или препоръка, която ще получите от мен е продиктувана както от житейския ми опит, така и от професионалния такъв.

Неотлъчна част от нас са домовете, които обитаваме. Често пъти дори това е най-скъпият актив, който притежаваме. Именно за това идеята и целта на този блог е да ви представям полезна информация под формата на видео или текст, за всичко свързано с недвижимите имоти и успоредно с това да ви държа в течение с актуалността на пазара на имоти в Бриз.

Този блог е предназначен за всеки от вас! Всеки, който е купувач, продавач или е просто жител на квартала! Ако имате въпроси или се нуждаете от безплатна консултация, не се колебайте да ме потърсите – аз никога не спя!

Гледайте видеото

от Синан Ахмедов


Пишете ми. На разположение съм
седем дни в седмицата. Синан Ахмедов.

0895 574 389