1. BrizVarna.bg
  2. За купувачи
  3. Защо да избера квартал Бриз...

Защо да избера квартал Бриз за свой дом?

Синан Ахмедив - Invest Time Публикувано: 06 ноември 2019 5 мин. време за четене 228 Преглеждания

Скъпи приятели, в първата по ред тема на този блог, ще се опитам да отговоря на следният въпрос, а именно: Защо да си купя имот в квартал Бриз? 

Къде се намира квартал Бриз?

Квартал Бриз граничи с квартал Чайка, квартал Левски и Морската градина на Варна.

Разположен е североизточно на по-малко от 4 км от центъра на града, като достъпа до него е изключително бърз и лесен и се осъществява по три основни булеварда: бул. Княз Борис, бул. Васил Левски и бул. Осми Приморски полк. 


Отличителното за района е неговата крехка възраст. Това е един изцяло нов квартал, който стана апетитен за строители и инвеститори през последните 20 години, заради своето местоположение, което гарантира в голяма степен отдалеченост от типичната градска среда, тишина, чист въздух, морска панорама и редица други удобства.

Какви удобства има в квартала?

В квартала са разположени редица хранителни и друг вид специализирани  магазини, ресторанти, козметични центрове, търговски център Парк-Март, спирки на градски транспорт с повече от 10 редовни автобусни линии, две учебни заведения, спортни площадки, както и Парк-паметника на Съветската дружба.

В непосредствена близост се намират естествени плажове и Морската градина на Варна. 

Какви имоти има в района?

В района имате възможност да закупите всякакъв тип апартаменти, къщи или вили, както и свободни парцели.

Поради съвременните методи на строителство, тук са позиционирани само тухлени сгради характеризиращи се със свой собствен стил и красива архитектура!

Тук няма да намерите панелно строителство, нито кооперация, построена преди 1990 г.

Нека обобщим отново какви са всички предимства на квартал Бриз:

– Ако решите да се насочите към квартал Бриз за покупка или продажба на имот, свържете се с мен за безплатна консултация!

Публикувано в: За купувачи


Синан Ахмедов - брокер недвижими имоти в Invest Time

Синан Ахмедов е брокер на недвижими имоти в Агенция за недвижими имоти Invest Time - Варна. Синан живее в картал Бриз и води този блог, за да запознае по-добре текущите и бъдещи жители на квартала с...

Защо да избера квартал Бриз за свой дом?

Искаш ли да ти звънна?

Мога да ти се обадя и да те консултирам безплатно за недвижимите имоти в кв. Бриз. Остави номера си или звъни на:   0895 574 389